Retourneren

Ruilen en retourneren
Ben je niet tevreden over één of meerdere artikel(en) dan kan je deze aan ons retourneren binnen 14 dagen zonder opgave van redenen (volgens de wet "verkopen op afstand"). Wij besteden uitermate veel zorg aan uw bestelling en aan de levering er van. Alle aangeboden producten worden zo volledig mogelijk en te goedertrouw beschreven.

Houd bij het ontvangen van uw bestelling rekening met het volgende:

Alle artikel worden voor verzending door ons gecontroleerd op fouten en onvolmaaktheden. Wij zorgen tevens voor geschikte en degelijke verpakking en voeren hier uitvoerige controle op. In geval van schade aan de bestelde artikelen, brengt u ons hiervan uiterlijk één dag na levering op de hoogte (indien mogelijk met foto’s). Verwittig ons sowieso altijd in geval van schade en stuur geen bestellingen terug zonder melding. Indien geen melding gemaakt word van schade door verzending, worden de artikelen niet teruggenomen.


Houd bij het terugsturen rekening met het volgende:

  • Artikelen die afgeprijsd werden of uit het koopjesgedeelte (met kortingscodes of tijdens kortingperiodes) worden niet  terugbetaald.
  • Deze worden omgeruild tegen een waardebon die altijd geldig blijft.

  • - Na ontvangst op het afleveradres heeft u 14 dagen de tijd om de artikelen te ruilen of te retourneren. Na deze periode kan de koop niet meer ontbonden worden en is deze definitief.
  • - De artikelen dienen in originele staat te zijn, onbeschadigd, ongedragen, voorzien van aangehecht artikelkaartje en in een degelijke verpakking teruggestuurd te worden. 
  • - Onvoldoende of niet gefrankeerde retourzendingen worden niet aangenomen, ongeacht de reden van het terugsturen.
  • - De kosten voor het retour sturen zijn voor eigen rekening tenzij er een fout is gemaakt door ons.

Hoe kunt u retourneren/ruilen?
Om een artikel te ruilen of retourneren dient u binnen 14 dagen een email te sturen naar shop@engelrelst.be met daarin de informatie over het te ruilen/retourneren artikel:

- factuurnummer

- artikelnaam

- aankoopdatum

- reden


  • Wil je een artikel ruilen voor een andere maat, een andere kleur of een ander artikel, plaats dan een nieuwe bestelling in onze webshop.
  • Kies vervolgens: "overschrijving" en vermeld bij opmerkingen: "bestelling + retour" met vermelding van het factuurnummer waarop de retour betrekking heeft.
    De nieuwe bestelling wordt dan verstuurd van zodra de retour ontvangen is en het eventuele verschil in prijs betaald werd.